Proeftuin Erasmusveld

In Proeftuin Erasmusveld komen woningen voor iedereen: appartementen, stadswoningen en eengezinswoningen in allerlei soorten en maten. De woningen zijn zowel binnen als buiten duurzaam.

Proeftuin Erasmusveld

In Proeftuin Erasmusveld ontstaat een nieuwe Haagse stadsbuurt waar gezond en samen leven centraal staan. In Den Haag vind je straks een nieuwe woonbuurt waar aan alles wordt gedacht. Een buurt met een herkenbare signatuur, voor de bewuste (nieuwe) Hagenaar. Word deelgenoot van een uniek stukje stad. Je krijgt hier een echt buitengevoel; de openbare ruimte wordt natuurrijk ingericht en kinderen kunnen veilig buitenspelen.

Voorzieningen in de omgeving

Wooncomplex Erasmusveld

De 71 huurwoningen van Erasmusveld bevinden zich in twee woonblokken: blok A telt 6 verdiepingen en blok B telt 5 verdiepingen. De twee woonblokken zijn gesitueerd tegenover elkaar. Tussen de woonblokken bevindt zich de gemeenschappelijke binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Ieder woonblok beschikt over een eigen fietsenstalling en je kunt je auto parkeren op openbaar gebied. Achter het complex ligt een openbare parkeerplaats. 

Ligging

Proeftuin Erasmusveld, gelegen in Den Haag Zuidwest tussen Wateringse Veld en de Leyweg, biedt groen wonen aan het ecologische ecolint. Hier vind je rust en groen te midden van natuurlijke oevers en fauna, terwijl de Haagse binnenstad en culturele voorzieningen slechts een steenworp verwijderd zijn. Ontdek een ideale balans tussen natuur en stadsleven!

Perfect bereikbaar in de stad

Ontdek de uitstekende bereikbaarheid van Proeftuin Erasmusveld in Den Haag. Hier bevind je je op een ideale locatie tussen Leyweg, Noordweg, Laan van Wateringse Veld en Erasmusweg, naast sportvelden van HCWV en SWH. Of je nu kiest voor de fiets, het openbaar vervoer of de auto, het stadscentrum en andere belangrijke bestemmingen zijn binnen handbereik. Met tramlijn 16, diverse buslijnen en nabijgelegen treinstations, is mobiliteit een van de vele troeven van dit bruisende gebied.

Genieten van je aardgasvrije woning

In de winter heb je een heerlijk warme woning en in de zomer wordt je woning enkele graden terug gekoeld (topkoeling). Je woning in Erasmusveld heeft een comfortabel binnenklimaat, zonder dat je aardgas nodig hebt. Zo draag je als bewoner bij aan een groene toekomst met minder CO2-uitstoot.

Je woning wordt verwarmd en gekoeld met een warmtepomp. De warmtepomp in je woning verbruikt stroom voor warm tapwater en om je huis te kunnen verwarmen en koelen. De warmtepompen  zijn samen gekoppeld aan de bodem onder het complex. Op deze manier kan de bodem worden gebruikt om warmte en koude aan te onttrekken en in op te slaan. 

Stofferingsservice Erasmusveld

Alle appartementen in Proeftuin Erasmusweg zijn nog niet instap klaar en moeten dus nog voorzien worden van vloerafwerking. Hügge voorziet de bewoners van de Proeftuin in deze behoefte. Kies je een vloer van Hügge dan weet jij in ieder geval zeker dat de uitgekozen ondervloer en het laminaat voldoen aan de strenge gestelde eisen voor vloerverwarming en contactgeluid.

Wie is Hügge?
Hügge is een professionele stoffeerder met expertise in projectmatig werk. Hierdoor kunnen zij snel na oplevering al de appartementen voorzien van een vloer en kan jij snel verhuizen. Een groot voordeel van huren in de Proeftuin.  

Kan ik al een kijkje gaan nemen?
Ja dat kan zeker. Onderstaand zie de link naar het stofferingsportaal. In het portaal kan jij alvast virtueel een kijkje nemen of een afspraak plannen in onze showroom. We begrijpen dat je nieuwsgierig geworden bent, dus neem snel eens een kijkje.